Tatovører


Tomas Brudvik

Buzz Tomas 2014 Lager store og små motiver i alle stilarter. Elsker tradisjonelle tatoveringsmotiver og er spesialisert på realistiske motiver som portretter og dyr.


Sandy Brudvik

Buzz Sandy 2014
Liker å jobbe både med farger og svart/hvitt. Foretrekker motiver innen den naturhistoriske verdenen, blomster, dyr, insekter og hodeskaller for eksempel. Hun liker også å gjenskape gamle illustrasjoner. Hun arbeider med linjebaserte tatoveringer med detaljert fargelegging og skygge.


Sandor Jordan

Buzz sandor 2014

Sandor finner stor inspirasjon I Japansk kunst, kultur og mytologi. Siden 2008 har han valgt å konsentrere seg om å lage japanske tatoveringer., backpiecer, hel og halv-sleeves, bodysuites.


Ingrid Hansen

Ingrid 2016Liker stilartene Neo-traditional og New School. Fargesprakende klassiske motiver med ‘moderne’ tvist. Større linjer og mer detaljer.


Christine Horvei

Buzz Christine 2014
Tradisjonell tatoveringstil med tydelige strekbaserte motiver i både farge og svart/hvitt. Liker å lage tatoveringer av blomster, damer, fugler og dyr.


Torkjell Rød (Toschie)

Buzz Toschie 2014


Liker klassiske motiver med egen tvist.  Cartoon-ish og sære motiver i strekbasert illustrasjonsstil. Aktiv musiker.


Mikal Buanes

mikal 2016Liker å jobbe i stilene neo traditional Og traditional. Tydelig strekbaserte linje design med farger eller svart. Glad i klassiske motiver som hodeskaller, slanger og katter.