Piercing

Her hos oss på Let’s Buzz! Tattoo&Piercing setter vi god kvalitet på toppen av listen både når det gjelder smykker, materialer og service.

 

Vi har timebestilling på alt piercing relatert slik at vi kan sørge for å gi best mulig hjelp enten har lyst på en ny piercing eller du har piercinger fra før du ønsker å pynte opp med nye smykker.

Det er ingenting som kan regnes som standard når det gjelder kropp og alle har litt ulike behov når det kommer til størrelser og utforming på smykker. Derfor har vi timebestilling på kjøp og bytte av smykker også da det går litt tid med på å finne ut hva som passer best til deg og din kropp. Smykker til piercing kan sammenlignes litt med sko, både for stort og for lite kan fort føre til problemer.

Vi bruker utelukkende materialer som egner seg til bruk i kropp til ferske piercinger, hovedsaklig implantatgrad titan (ASTM F-136), implantatgrad stål (ASTM F-138) som følger samme strenge retningslinjer for sammensetning og behandling som det man får operert inn i kropp på sykehus. I tillegg har vi også en del niobium, gull og glass som egner seg godt til å være i kropp over lengre tid.

 

Er det noe du savner fra utvalget vårt, eller noe spesielt du er på jakt etter som vi ikke har inne? Gi oss en lyd, vi hjelper deg mer enn gjerne med å bestille inn eller finne trygge alternativer.